e-Learning

Desenvolupament de continguts
 
Creem cursos de formació en línia a partir de qualsevol contingut o sobre qualsevol tema que el client ens proporcioni. Ens posem en contacte amb l’expert més adequat per a la matèria (SME) per obtenir una estreta col•laboració, fonamental per obtenir els millors resultats a l’hora de la selecció, l’estructuració i la distribució de continguts. Al mateix temps que apliquem el millor disseny instruccional i les darreres teories aplicables a l’adult learning, lifelong learning i la formació en línea, realitzem animacions amb dissenys didàctics, gràfics i il•lustracions que donen suport visual al contingut i en reforcen el valor, àudios amb locutors professionals i nadius de nivell nacional i internacional… i uns recursos d’avaluació (i autoavaluació) que concreten l’experiència de l’aprenentatge i reforcen el coneixement d’una manera molt eficient. Com a resultat de la suma de tots aquests elements, obtenim uns projectes d’e-learning o formació en línia innovadors, didàctics, que aporten un gran valor afegit que es diferencia d’allò que ja existeix al mercat.
Per a la creació de continguts d’e-learning utilitzem les millors eines d’autor (authoring tools), com per exemple Articulate (Package_Presenter, Engage y Quiz) i Storyline, Captivate, Camtasia, Lectora, així com el desenvolupament de material multimèdia e-learning amb Flash, Prezzi, Photoshop, Illustrator, Cool Edit/Audacity, Adobe Premiére/Pinnacle…
També creem vídeos Intro personalitzats per a qualsevol entitat corporativa i ens ajustem al seu look and feel. Realitzem vídeos de captura de programari en què ensenyem als alumnes com utilitzar eficaçment qualsevol tipus d’aplicació, d’acord amb els guions o els scripts proporcionats pel client i seguint les seves especificacions.